Rendszergazda szolgáltatás

Ha összeomlik a számítógépes rendszer…

Rendszergazda szolgáltatás - nem működik?

… megszűnik az internet szolgáltatás, beragadnak az emailek, leállnak a nyomtatók, s az alkalmazottak sem tudják a munkájukat végezni. A késedelmes szállítás miatt ügyfelei is egyre türelmetlenebbek. A sok kellemetlenség mellett a bevételek kiesése miatt cégét tényleges anyagi kár éri.

Csak akkor alhat tehát nyugodtan, ha informatikai rendszere hibátlanul, zökkenőmentesen működik. És ha történetesen mégis adódik valamilyen probléma, egy jól szervezett informatikai rendszerben gyorsan és szakszerűen lehet elhárítani a hibát. Nem kell számolnia bevétel-kieséssel, sem többletköltségekkel.

Fontos az is, hogy pontosan értse, mi volt a baj oka. A világos, szakzsargontól mentes magyarázatot pedig csakis egy jól képzett rendszergazdától várhatja el.

A jó rendszergazda olyan, mint egy indiai természetgyógyász: úgy előzi meg a problémákat, hogy folyamatosan kontroll alatt tartja az egészséges működést. Az Ön természetgyógyásza a Hunet Kft. lehet, amely gondoskodik arról, hogy cégénél a profittermelés egy pillanatra se szakadjon meg.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink sorában üdvözölhetjük!
Kérjen ajánlatot most a rendszergazda szolgáltatásra!

Milyen cégek számára nyújthat előnyt a rendszergazda-szolgáltatás kiszervezése?

Ha vállalkozása Budapesten vagy Budapest környékén működik, 10-90 főt alkalmaz, azaz 10-70 munkaállomást üzemeltet, 1-5 szerverrel rendelkező kis- vagy közepes méretű vállalkozás, akkor rendszergazdai szolgáltatáscsomagunk optimális megoldást kínál cége számára.

Vajon más szolgáltatók is pontosan értik az Ön szempontjait?

A Hunet Kft. nem csak a számítógépeire figyel, hanem Önre is. Bizalmának elnyerése létfontosságú a számunkra, ezért a gyors hibaelhárítás és a gondos rendszerfelügyelet mellett arra is törekszünk, hogy vállalkozásának céljait, cégének működését is minél jobban megismerjük. Igyekszünk az Ön fejével gondolkozni!

De nem kevésbé fontos, hogy Ön is értsen a mi nyelvünkön. Így tehát különös figyelmet fordítunk arra, hogy száraz műszaki nyelvezet helyett, közérthető, világos kifejezésekkel tájékoztassuk a számítástechnikai rendszere állapotáról.

Kérjen ajánlatot most a rendszergazdai szolgáltatásra!

Úgy gondoljuk, ügyfeleink számára a legnagyobb biztonságot az átalánydíjas rendszergazda szolgáltatás keretében tudjuk nyújtani.

Miért optimális megoldás az átalánydíjas rendszergazda-szolgáltatás?

 • Mert az informatikai folyamatok és költségek előre tervezhetők.
 • Mert munkatársaink szakértelmét az alkalmi feladatokra (pl. ideiglenes hálózat kialakítása rendezvényeken) vagy sürgős esetekben (pl. azonnali hibaelhárítás) is igénybe tudja venni.
 • Mert tanácsadó, rendszerszervező, karbantartó és helyszíni hibaelhárító munkatársaink a hét minden napján, rendkívüli esetekben akár 24 órán át is elérhetők. Saját gépjárműflottánk révén pedig az újonnan vásárolt eszközök kiszállítását is haladéktalanul elvégezzük.

Rendszergazda szolgáltatásainkkal gondoskodunk arról, hogy informatikai rendszere folyamatosan és biztonságosan üzemeljen.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk az átalánydíjas rendszergazdai szerződés keretében?

 • Folyamatos rendszerfelügyelet, indokolt esetben helyszíni kiszállás azonnal, vagy előre egyeztetett időpontban.
 • A hibaelhárítás megkezdése munkanapokon 4 órán belül.
 • Windows vagy Linux szerverek és munkaállomások üzemeltetése.
 • Új nyomtatószerverek, speciális informatikai eszközök (pl. routerek, adatmentő eszközök, modemek) beszerezése, telepítése, üzemeltetése.
 • Új tevékenységekhez hálózattervezés, -kiépítés, -bővítés.
 • A biztonságos működés érdekében folyamatos rendszerkarbantartás, optimalizálás, biztonsági mentések, szoftverfrissítés.
 • Új hardverek és szoftverek beszerzéséhez tanácsadás, rendszertervezés, az optimális eszközportfólió összeállítása.
 • Elavult szoftverek cseréje, hibás hardver eszközök leselejtezése. Adatbiztonsági hiányosságok felderítése, javaslatok kidolgozása az adatbiztonság fokozására.
 • Azonnal hibaelhárítás telefonon, e-mailen, vagy távfelügyeleti program segítségével.

Hogyan kezdjük a közös munkát?

Ha Ön most épp rendszergazdát keres, akkor habozás nélkül töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat! Rövidesen testreszabott, és előnyös ajánlatot kap tőlünk!

Ha már meglévő rendszergazda helyett szeretne újat szerződtetni, tudnia kell, hogy a rendszergazda-váltás igen gondos figyelmet és előkészítést igényel.

Megbízható szakemberekkel azonban ez sem ördöngösség. Szakembereink az elmúlt 16 évben már számos alkalommal vették át 30-40, vagy akár több számítógépből álló rendszerek üzemeltetését. Mindezidáig probléma nélkül.

Mindössze három egyszerű lépés, és máris jó kezekben tudhatja informatikai rendszerfelügyeletét.

 1. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket a +30 942 2333-as mobil számon!
 2. Munkatársunk ezt követően elkészíti az üzemeltetésre vonatkozó egyedi ajánlatunkat.
 3. A megállapodás után teljes rendszerauditot végzünk cégénél: feltárjuk az esetleges adatbiztonsági hiányosságokat, és meghatározzuk a kívánatos módosítási intézkedéseket, melyek nyomán a rendszergazda feladatot zökkenőmentesen elláthatjuk.

Eddigi partnereinknél is előfordult már néhány „rázós” probléma, ám az eddigiekben ezekkel sikeresen megbirkóztunk. Néhány példa:

Böhler Kft.
Valamennyi, a számítástechnikával kapcsolatos tevékenységet cégünk látja el 1995 óta. Jelenleg Microsoft Windows szerver alapú informatikai hálózat üzemeltetését végezzük, együttműködve a külföldi rendszergazdákkal.

Marosport Kft.
A cégnél a Microsoft Windows alapú hálózat kiépítése, folyamatos támogatása, majd karbantartása, üzemeltetése volt feladatunk. Már 16 éve végezzük a vállalkozás teljes körű informatikai felügyeletét.

Kézmű Nonprofit Kft.
1996-ban kezdtük meg a Novell NetWare alapú hálózat kiépítését a cég három nagy telephelyén. 2008 után folyamatos segítséget nyújtottunk a Windows szerver alapú hálózatra történő átállásra, amelyben Linux szerverek is speciális faladatokat láttak el, majd a további telephelyek között VPN kapcsolatot hoztunk létre. Tizennégy éven át rendszerfelügyeletet és folyamatos karbantartást végeztünk, mely szolgáltatásunkkal a cégvezetés teljes mértékben elégedett volt.