Rendszergazda szolgátatásSystem administration

Ha összeomlik a számítógépes rendszer…

Rendszergazda szolgáltatás - nem működik?

… megszűnik az internet szolgáltatás, beragadnak az emailek, leállnak a nyomtatók, s az alkalmazottak sem tudják a munkájukat végezni. A késedelmes szállítás miatt ügyfelei is egyre türelmetlenebbek. A sok kellemetlenség mellett a bevételek kiesése miatt cégét tényleges anyagi kár éri.

Csak akkor alhat tehát nyugodtan, ha informatikai rendszere hibátlanul, zökkenőmentesen működik. És ha történetesen mégis adódik valamilyen probléma, egy jól szervezett informatikai rendszerben gyorsan és szakszerűen lehet elhárítani a hibát. Nem kell számolnia bevétel-kieséssel, sem többletköltségekkel.

Fontos az is, hogy pontosan értse, mi volt a baj oka. A világos, szakzsargontól mentes magyarázatot pedig csakis egy jól képzett rendszergazdától várhatja el.

A jó rendszergazda olyan, mint egy indiai természetgyógyász: úgy előzi meg a problémákat, hogy folyamatosan kontroll alatt tartja az egészséges működést. Az Ön természetgyógyásza a Hunet Kft. lehet, amely gondoskodik arról, hogy cégénél a profittermelés egy pillanatra se szakadjon meg.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink sorában üdvözölhetjük!
Kérjen ajánlatot most a rendszergazda szolgáltatásra!

Milyen cégek számára nyújthat előnyt a rendszergazda-szolgáltatás kiszervezése?

Ha vállalkozása Budapesten vagy Budapest környékén működik, 10-90 főt alkalmaz, azaz 10-70 munkaállomást üzemeltet, 1-5 szerverrel rendelkező kis- vagy közepes méretű vállalkozás, akkor rendszergazdai szolgáltatáscsomagunk optimális megoldást kínál cége számára.

Vajon más szolgáltatók is pontosan értik az Ön szempontjait?

A Hunet Kft. nem csak a számítógépeire figyel, hanem Önre is. Bizalmának elnyerése létfontosságú a számunkra, ezért a gyors hibaelhárítás és a gondos rendszerfelügyelet mellett arra is törekszünk, hogy vállalkozásának céljait, cégének működését is minél jobban megismerjük. Igyekszünk az Ön fejével gondolkozni!

De nem kevésbé fontos, hogy Ön is értsen a mi nyelvünkön. Így tehát különös figyelmet fordítunk arra, hogy száraz műszaki nyelvezet helyett, közérthető, világos kifejezésekkel tájékoztassuk a számítástechnikai rendszere állapotáról.

Kérjen ajánlatot most a rendszergazdai szolgáltatásra!

Úgy gondoljuk, ügyfeleink számára a legnagyobb biztonságot az átalánydíjas rendszergazda szolgáltatás keretében tudjuk nyújtani.

Miért optimális megoldás az átalánydíjas rendszergazda-szolgáltatás?

 • Mert az informatikai folyamatok és költségek előre tervezhetők.
 • Mert munkatársaink szakértelmét az alkalmi feladatokra (pl. ideiglenes hálózat kialakítása rendezvényeken) vagy sürgős esetekben (pl. azonnali hibaelhárítás) is igénybe tudja venni.
 • Mert tanácsadó, rendszerszervező, karbantartó és helyszíni hibaelhárító munkatársaink a hét minden napján, rendkívüli esetekben akár 24 órán át is elérhetők. Saját gépjárműflottánk révén pedig az újonnan vásárolt eszközök kiszállítását is haladéktalanul elvégezzük.

Rendszergazda szolgáltatásainkkal gondoskodunk arról, hogy informatikai rendszere folyamatosan és biztonságosan üzemeljen.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk az átalánydíjas rendszergazdai szerződés keretében?

 • Folyamatos rendszerfelügyelet, indokolt esetben helyszíni kiszállás azonnal, vagy előre egyeztetett időpontban.
 • A hibaelhárítás megkezdése munkanapokon 4 órán belül.
 • Windows vagy Linux szerverek és munkaállomások üzemeltetése.
 • Új nyomtatószerverek, speciális informatikai eszközök (pl. routerek, adatmentő eszközök, modemek) beszerezése, telepítése, üzemeltetése.
 • Új tevékenységekhez hálózattervezés, -kiépítés, -bővítés.
 • A biztonságos működés érdekében folyamatos rendszerkarbantartás, optimalizálás, biztonsági mentések, szoftverfrissítés.
 • Új hardverek és szoftverek beszerzéséhez tanácsadás, rendszertervezés, az optimális eszközportfólió összeállítása.
 • Elavult szoftverek cseréje, hibás hardver eszközök leselejtezése. Adatbiztonsági hiányosságok felderítése, javaslatok kidolgozása az adatbiztonság fokozására.
 • Azonnal hibaelhárítás telefonon, e-mailen, vagy távfelügyeleti program segítségével.

Hogyan kezdjük a közös munkát?

Ha Ön most épp rendszergazdát keres, akkor habozás nélkül töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat! Rövidesen testreszabott, és előnyös ajánlatot kap tőlünk!

Ha már meglévő rendszergazda helyett szeretne újat szerződtetni, tudnia kell, hogy a rendszergazda-váltás igen gondos figyelmet és előkészítést igényel.

Megbízható szakemberekkel azonban ez sem ördöngösség. Szakembereink az elmúlt 16 évben már számos alkalommal vették át 30-40, vagy akár több számítógépből álló rendszerek üzemeltetését. Mindezidáig probléma nélkül.

Mindössze három egyszerű lépés, és máris jó kezekben tudhatja informatikai rendszerfelügyeletét.

 1. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket a +30 942 2333-as mobil számon!
 2. Munkatársunk ezt követően elkészíti az üzemeltetésre vonatkozó egyedi ajánlatunkat.
 3. A megállapodás után teljes rendszerauditot végzünk cégénél: feltárjuk az esetleges adatbiztonsági hiányosságokat, és meghatározzuk a kívánatos módosítási intézkedéseket, melyek nyomán a rendszergazda feladatot zökkenőmentesen elláthatjuk.

Eddigi partnereinknél is előfordult már néhány „rázós” probléma, ám az eddigiekben ezekkel sikeresen megbirkóztunk. Néhány példa:

Böhler Kft.
Valamennyi, a számítástechnikával kapcsolatos tevékenységet cégünk látja el 1995 óta. Jelenleg Microsoft Windows szerver alapú informatikai hálózat üzemeltetését végezzük, együttműködve a külföldi rendszergazdákkal.

Marosport Kft.
A cégnél a Microsoft Windows alapú hálózat kiépítése, folyamatos támogatása, majd karbantartása, üzemeltetése volt feladatunk. Már 16 éve végezzük a vállalkozás teljes körű informatikai felügyeletét.

Kézmű Nonprofit Kft.
1996-ban kezdtük meg a Novell NetWare alapú hálózat kiépítését a cég három nagy telephelyén. 2008 után folyamatos segítséget nyújtottunk a Windows szerver alapú hálózatra történő átállásra, amelyben Linux szerverek is speciális faladatokat láttak el, majd a további telephelyek között VPN kapcsolatot hoztunk létre. Tizennégy éven át rendszerfelügyeletet és folyamatos karbantartást végeztünk, mely szolgáltatásunkkal a cégvezetés teljes mértékben elégedett volt.

If your computers crash, internet and email connections are lost, printers fail, and your staff members cannot do their jobs. Late deliveries will drive customers crazy, and, at the end of the day, your revenues will drop.

Rendszergazda szolgáltatás - nem működik?You can never be completely relaxed unless your IT system is working smoothly, without the smallest chance of any fault.

And even if minor problems do happen to occur, they can be solved immediately in your well-organized IT system. Fast repair services will save your revenues, and prevent your company from incurring additional costs.

It is also important that you clearly understand what went wrong with the system. Only a highly-skilled system administrator will be able to explain it to you in language you can understand easily.

A good system administrator is like an Indian natural healer: he will prevent problems by keeping healthy processes under continuous control. Your “natural healer” will ensure that your company never stops making a profit.

We trust we can welcome you soon as another of our highly satisfied customers.
Ask for our quotation for our IT system administration services!

What kind of companies can fully benefit from employing an IT system administrator?

Those SMEs located in or around Budapest which have between 10 and 90 employees, 10 to 70 work stations no more than five servers. If your company falls under this category, our IT system administration service package is the ideal solution for you.

Do other service providers really understand your point of view?

We don’t pay attention just to your computers, but also to you!
Your trust is of vital importance to us. This is why we think it is important that, in addition to providing fast maintenance and prudent system administration services, we also be fully aware of your company’s main objectives and operations.

It is equally important to us that you understand our language. Therefore, we will dispense with technical gobbledygook and provide you with information in plain, easy-to-understand terms.

Ask for our quotation for system administration services now!

We believe you can obtain the highest level of security if you purchase our fixed-fee IT system administration services. Why do we think this is true?

 • Processes and costs can be planned in advance;
 • One-off tasks (e.g. installation of a temporary network for exhibitions) or emergency repairs are attended to immediately by our technicians;
 • Our technicians are available 24/7. Our fleet of vehicles is also available for hardware deliveries.

IT System administration services to ensure uninterrupted operation

In the framework of our fixed-fee contract we provide:

 • Availability around the clock, seven day a week;
 • IT system administration whenever necessary, site visits immediately or at a pre-arranged date;
 • Repair jobs started within 4 hours on working days;
 • Administration of Windows and Linux servers and workstations;
 • Purchase and installation of new printer servers, special IT equipment (routers, back-up appliances, modems);
 • Design and installation of network extensions;
 • Regular maintenance, optimisation and back-up services; software upgrades;
 • Integration of new hardware and software into the existing networks; designing and optimising hardware assets;
 • Phasing out outdated software and faulty hardware equipment; identifying security leaks and giving recommendations to eliminate them;
 • If necessary, immediate assistance by phone, email or remote programmes.

How should we start our co-operation?

Just three easy steps, and we will be on our way:

If you are looking for a reliable IT system administrator, we are there for you! Just fill in the attached form and you will soon receive our offer customised to your specific requirements.

Before doing so, however, you should know that shifting to a new IT system administrator requires special attention and preparations. Our company has taken over the administration of numerous IT systems in the past 16 years. Most of these networks consisted of 30-40 or even more computers. We have never experienced any problems.

1. Please fill in the attached form or call us at +36 30 9422333.
2. Our account manager will immediately prepare an offer tailored to your specific requirements.
3. Once a contract has been signed with your company, we will perform a full IT audit in your company identifying existing problems and recommending the necessary steps to solve them. Once these tasks are completed, we will take over the IT system administration tasks.

We have successfully addressed even the most complex of our partners’ problems.

Böhler Kft.

Since 1995, all of Böhler’s IT operations have been managed by Hunet Kft. Currently, we are assigned with the task of operating the company’s IT network, based on MS Windows servers, a task we perform in close co-operation with the company’s foreign system administrators.

Marosport Kft.

Our tasks included the building of an MS Windows-based network, as well as its continuous support, maintenance and operation. We have been assigned with the administration of the full range of the company’s IT tasks for the last 16 years.

Kézmű Nonprofit Kft.

We began the development of a Nowell Netware-based network on the company’s three premises in 1996. After 2008, we helped the company gradually shift to an MS Windows server-based network, with additional Linux servers connected to address special tasks. We have also established VPN connections with other premises. For 14 years Hunet Kft. has been assigned with the company’s IT system administration and regular maintenance. Our job has been performed to the utmost satisfaction of the company’s management.