Internetszolgáltatások

Ha aktívabb, eredményesebb, egyedi internetes jelenlétre van szüksége…

A Hunet Kft. számos, internet-alkalmazásokkal kapcsolatos szolgáltatást is kínál ügyfeleinek.

Domain név regisztráció

Ha üzleti tevékenységét más európai országokba is szeretné kiterjeszteni, akkor rendkívül fontos, hogy olyan domain nevet válasszon, amelyben lehetőleg minél markánsabban megjelenik tevékenysége, márkaneve, a célpiac helyszíne, stb. A jól megválasztott domain név segíthet abban is, hogy a különféle kereső-programok könnyen rátaláljanak egy-egy adott termék vagy szolgáltatás szállítójaként az Ön cégére.

Ennek érdekében a szokványos (.HU, .EU, .COM, .NET, .ORG, stb.) kiterjesztések mellett sokféle további megoldás közül is választhat, pl. .AT .CZ .DE .ES .PL .RO .SK, stb.

Keressen minket, segítünk!

Webtárhely és levelező rendszer szolgáltatás

A megfelelő domain név birtokában hatásos weboldalra és e-mail címekre is szüksége lesz. Az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat teljes körűen kínáljuk Önnek:

  • nagy méretű webtárhelyet, a szükséges adatbázissal és adatvédelmi eszközökkel;
  • e-mail címeket, melyeket hatásosan megvédünk a külső behatolásoktól, a vírusoktól és a nem kívánatos reklámlevelek áradatától.

Keressen minket, segítünk!

Honlap és webáruház fejlesztés

Új weboldalak, webáruház vagy egyéb internetes alkalmazások fejlesztésében is számíthat ránk. Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink a fejlesztések során a legújabb trendeket és megoldásokat alkalmazzák.

Egyaránt lehetőség van „hozott design”, vagy a nálunk kialakított formátum alapján létrehozott fejlesztésre.

Kérjen ajánlatot az internet-alkalmazásokkal kapcsolatos szolgáltatásokra vagy akár a teljes rendszert üzemeltető rendszergazda szolgáltatásokra!