Hardver – és szoftverértékesítés

Új hardver vagy szoftver vásárláskor laikusnak érzi magát?

Akkor kapóra jön a segítség, hogy a legmegfelelőbbet választhassa!

Szakértő rendszergazda segítsége nélkül – az esetek többségében – talán Ön sem vásárol szívesen új hardvert, vagy szoftvert, hiszen joggal tarthat attól, hogy nem ismeri fel a legjobb terméket, vagy hogy esetleg becsapják az üzletekben. Gyakran még azt sem tudja pontosan, hogy milyen lehetőségek közül választhat.

Ilyen helyzetekben egy megbízható szakmai társ sokat segíthet azzal, hogy igényeit a piac adta lehetőségekhez igazítja.

A Hunet Kft. megbízható és gyors partnere lehet Önnek!

  • Bármilyen apróságról vagy fontos számítástechnikai kellékről legyen is szó, számíthat cégünk tanácsaira a számítástechnikai hardver eszközök és szoftver megoldások kiválasztásánál és integrálásánál. Nem engedjük Önt túlköltekezni, de gondoskodunk arról, hogy a legjobb minőséget válassza. Igyekszünk az Ön fejével gondolkozni, hogy konkrét igényei szerint találjuk meg az ideális megoldásokat.
  • A kiválasztott számítástechnikai termékek teljes körét – a nyomtatófestéktől a hálózati eszközökig, a notebooktól a projektorig – beszerezzük, és üzembe helyezzük, a szoftvereket telepítjük, és beállítjuk az alapvető konfigurációkat . Azzal, hogy készre szerelt és beállított gépeket adunk át Önnek, rengeteg időt takaríthat meg, és nem kell feleslegesen vesződnie olyan dolgokkal, amelyeket a Hunet Kft. rutinszerűen és gyorsan elintézhet.

Minden szolgáltatást egy helyen!

Valamennyi fenti szolgáltatás a rendelkezésére áll, ha velünk dolgozik. Rendszergazdaként kedvező áron szerezzük be az igényelt eszközöket és alkatrészeket, és gondoskodunk arról, hogy számítógépes rendszere folyamatosan, zavartalanul működjön. Vagyis: profittermelése egy pillanatra se szüneteljen.

Kérje árajánlatunkat, és mi haladéktalanul testreszabott, előnyös megoldást kínálunk Önnek!