Szolgáltatások

Szeretné, ha informatikai rendszere zavartalanul működne?

Informatikai szolgáltatásokHogy az olykor elkerülhetetlen hibákat a legrövidebb időn belül orvosolni lehessen, a vállalkozásoknak komplex szolgáltatásokra és szakértő rendszergazdákra van szükségük.

A Hunet Kft. számos szolgáltatást kínál cége biztonságának és stabilitásának növeléséhez.

Főbb tevékenységeink:

1. Rendszergazda szolgáltatás, informatikai rendszerek üzemeltetése

Informatikai rendszerének zökkenőmentesen, hibák és leállások nélkül kell működnie. Ehhez olyan rendszergazdára van szükség, aki kézben tartja és ellenőrzi a rendszert, megelőzi a problémákat, elhárítja a hibákat és, ha szükséges, lecseréli a meghibásodott alkatrészeket.

Kérje cégére szabott egyedi ajánlatunkat! Az állandó nyugalmat biztosító rendszergazda szolgáltatásokat kedvező feltételekkel veheti igénybe!

2. Hardver- és szoftverértékesítés

Ha szeretne új hardvert vagy szoftvert vásárolni, de hiányzik az ehhez szükséges szakismerete, vagy nem áll rendelkezésére elegendő információ, mi mindenek előtt megbízható tanácsokkal szolgálunk. Ezután a kiválasztott eszközöket beszerezzük, és üzembe helyezzük, a szoftvereket telepítjük, és a szükséges konfigurációs beállításokat elvégezzük.

Ha szakértő segítséget igényel egy-egy alkatrész vagy új gép beszerzéséhez, forduljon hozzánk bizalommal! Célkitűzéseit figyelembe véve segítünk a leggazdaságosabb megoldás kiválasztásában.

Kattintson ide vagy hívja kollégánkat telefonszámunkon! Az új hardver vagy szoftver hamarosan üzembe állhat Önnél!

3. Internetszolgáltatások

Ma már nem elegendő egy egyszerű domain regisztráció és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások beszerzése. Előfordulhat, hogy egyedi kiterjesztésű domaint szeretne, vagy speciális igényei vannak az email beállításaival kapcsolatban. Gyakran előfordul, hogy a tárhely szolgáltatáson túl szakmai segítségre is szüksége van.
Lépjen kapcsolatba velünk és segítünk!

Egyéb speciális szolgáltatásaink:

1. Adatbiztonsági vizsgálat

Vajon megfelelő-e az Önök adatmentési módszere? Van-e „rés a pajzson”? Előfordulhat-e adatvesztés?

Mindez azon múlik, hogy milyen az Ön cége adatmentési, archiválási rendszere.

Tudja, hogy egy meghibásodás esetén milyen adatai vesznek el és miket tud visszaállítani? Tudja, hogy mennyi kár érheti?

Tudja mi a különbség az adatmentés és adatarchiválás között?

Mi segítünk ezt kideríteni és megvizsgáljuk jelenlegi adatmentési rendszerét, felhívjuk figyelmét a problémás pontokra és javaslatot teszünk annak fejlesztésére.

Mindezt adatbiztonsági vizsgálattal könnyen ellenőrizhetjük. A vizsgálat nyomán segítséget nyújtunk az adatvédelem továbbfejlesztéséhez.

Lépjen kapcsolatba velünk és segítünk!

2. Hardver leltár és szoftvernyilvántartás elkészítése

E szolgáltatás keretében elkészítjük vállalkozása hardverleltárát és szoftvernyilvántartását. A leltár reális képet nyújt arról, hogy milyen tételek szerepelnek a tárgyi eszköz állományban. Mindez elsősorban az újabb informatikai fejlesztéseknél lehet fontos, amikor a nyilvántartásból megbízhatóan tájékozódhat a meglévő eszközök állapotáról és felszereltségükről.

Képzelje el, hogy cége kap egy hatósági ellenőrzést, és Önnek pontosan dokumentáltan be kell mutatnia, hogy milyen szoftverekkel rendelkezik a cége. Ez a legtöbb kis- és középvállalkozásnál komoly kapkodást, és idegeskedést okozna.

Fontos a kontroll és az ellenőrizhetőség, hogy biztonságban és kéztördelés nélkül, teljes nyugalommal megfeleljen egy vizsgálaton.

A hardverleltárnak pedig az is a szerepe, hogy Ön is bármikor pillanatok alatt tájékozódni tudjon az egyes gépei állapotáról. Ha új alkatrészek vásárlását tervezi, vagy eljött az ideje a gépek frissítésének, akkor nem kell kutatnia, vajon, melyik gép szorul is rá az ilyesmikre, hanem a leltár alapján rögtön kiderítheti.

Elkészítjük Önnek gyorsan és szakszerűen a hardverleltárt és szoftvernyilvántartást.

Lépjen kapcsolatba velünk és segítünk!

3. Informatikai Biztonsági Szabályzat

Az IBSZ elkészítésével jelentős terhet veszünk le a válláról. Tapasztalataink alapján már pontosan tudjuk, hogy milyen elemeket kell tartalmaznia a szabályzatnak, milyen módon válhat legjobban a felhasználók segítségére.

Egy jó szándékú kolléga is okozhat végzetes károkat a cége számítógépein, ha nem tudja, mit szabad megtennie, és mit nem…

Ha még nincs az Ön cégében Informatikai Biztonsági Szabályzat, akkor itt az ideje hogy legyen!

Az informatikai biztonsági szabályzat kontrollálttá, szabályozottá és ellenőrizhetővé teszi cége informatikai rendszerét, vagyis:

  • többé nem fordulhat elő, hogy a dolgozók akarva vagy akaratlanul károkat okoznak a cégben.
  • Új munkatárs felvétele esetén egyszerűen a kezébe tudja adni a szabályzatot, hogy az Önök hálózatán mi, hogyan működik, és nem kell azt szájhagyomány útján a többi kollégától megtanulni.
  • A munkatársainak kellő ismeretet ad a kezébe, hogy megtanulják felismerni az internetes veszélyeket, csökkentve az ebből adódó adatvesztés vagy munkaidő kiesés következményeit.
  • A szabályzat rögzíti az adatmentéseket, a naplózások rendjét, a hozzáféréseket, stb., amelyek miatt a rendszer jól követhető, kiszámítható és biztonságos lesz.

A cége Informatikai Szabályzatát elkészítjük Ön helyett, hiszen mi már pontosan tudjuk, melyek azok a tartalmi követelmények, amelyeket mindenképpen rögzíteni és szabályozni kell ahhoz, hogy zavartalanul és magától értetődően működjön a rendszer.

A konzultáció után, mindössze 30.000 Ft + áfa összegért, néhány napon belül cégére szabjuk az Ön saját Informatikai Biztonsági Szabályzatát!

Lépjen kapcsolatba velünk és segítünk!

4. Rendszergazda konzultáció, garanciával

Ha kérdései, kételyei vannak informatikai kérdésekben, forduljon hozzánk bizalommal, és válassza ezt a konzultációs lehetőséget! Ennek során megnyugtatóan megválaszoljuk a sok fejtörést okozó informatikai kérdéseke. Ha elégedetlen szolgáltatásunkkal, visszafizetjük az árát!

Informatikai kérdése van, laikusnak érzi magát és nincs kitől segítséget kérnie?

Érezte már azt, hogy egy-egy fontosnak tűnő kérdés megoldását napról-napra tologatja? A legtöbbször a halogatás hátterében az áll, hogy a rendelkezésére álló információk nem kellően világosak. Különösen igaz ez a céges folyamatokat is szabályozó informatikai fejlesztésekre.

Így azután gyakran hónapokig is megtorpannak a folyamatok, a fejlesztések. Ez pedig nyilván kevésbé hatékony és jóval költségesebb az Ön számára, mintha végre megvalósítaná az elképzeléseit.

Ha fejleszteni szeretné informatikai rendszerét, de fogalma sincs, miképpen valósítsa meg az ötletét, ha szeretné egy szakértő tanácsait meghallgatni, akkor vegye igénybe informatikai konzultációs szolgáltatásunkat!

Ennek keretében tanácsadónk felkeresi Önt, válaszol kérdéseire, és tanácsokat ad informatikai problémáinak megoldására. Tapasztalni fogja, a konzultáció után Ön is “szárnyakat kap”, és gyorsan nekifoghat céljai megvalósításátnak.

Lépjen kapcsolatba velünk és segítünk!

5. Informatikai audit

Az audit során átvilágítjuk informatikai rendszerét, feltárjuk annak gyenge pontjait, és javaslatot teszünk arra, hogy hogyan lehet biztonságosabb és stabilabb működést megvalósítani.

Az audit feltárja, hogy az egyes gépek lassúságát milyen tényezők okozzák, s arra is rávilágít, ha a mentési rendszere nem megfelelő.

Vajon biztonságban vannak cége adatai, az információs vagyona? Ha adatai eltűnnének, vagy ellopnák őket, mennyi idő alatt állna talpra újra a cége?

Ha az Ön informatikai rendszere nem áll sziklaszilárd biztonsági „rácsok mögött”, bármikor fenyegetheti egy végzetes csapás: egy hackertámadás, egy pusztító vírus, bármilyen sérülés, stb. eltüntetheti a fontos adatokat, amikért Ön és munkatársai évek óta hajtottak.

Az Ön információs vagyona talán többet ér, mint a jelenlegi összes befektetett eszköze a cégében.
Képzelje el, ha minden adat, ami a cége folyamataiban helyet kap, egyszer csak elvész, vagy kikerül a cég határain kívülre!

A megrendelések, partneradatok, számlák, könyvelés, belső információk, feljegyzések, célok, szabályzatok… ezzel megbénulhat az Ön rendszere és cége is.

Az audit során megvizsgáljuk az Ön informatikai rendszerének elérhetőségét, rendelkezésre állását, megbízhatóságát és sérülékenységét.
El sem hinné, mennyi kérdésre választ kaphat, ha az Ön rendszerét is átvizsgáljuk.

A biztonsági audit során kiderül, hogy mennyire biztonságos az Ön rendszere. Az audit során rávilágítunk a gyenge pontokra, és azok kiküszöbölésére megoldási javaslatot adjunk!

Ezután pedig tökéletes nyugalommal dolgozhat cége, mert akkor is megmarad az információs vagyona, ha holnap leég az irodája minden gépével együtt. Ez esetben Ön rövid idő alatt újraépítheti a cégét!

Az informatikai biztonsági audit egyszeri kiadást jelent, és elsőre talán nem tűnik olcsónak.
De vajon mennyibe kerülne újraépíteni a cége adatait és teljes rendszerét? Milliókba!
Ehhez képes szolgáltatásunk ára semmiség!
Az árat természetesen cégéhez szabjuk!
Ha tisztán kíván látni: milyen állapotban vannak számítógépei, informatikai eszközei, és szeretné megelőzni a súlyosabb hibák előfordulását, akkor Lépjen kapcsolatba velünk és segítünk!