Szeretné, ha informatikai rendszere zavartalanul működne?

Szeretné, ha informatikai rendszere zavartalanul működne?

Informatikai szolgáltatásokHogy az olykor elkerülhetetlen hibákat a legrövidebb időn belül orvosolni lehessen, a vállalkozásoknak komplex szolgáltatásokra és szakértő rendszergazdákra van szükségük.

A Hunet Kft. számos szolgáltatást kínál cége biztonságának és stabilitásának növeléséhez.

Főbb tevékenységeink:

1. Rendszergazda szolgáltatás, informatikai rendszerek üzemeltetése

Informatikai rendszerének zökkenőmentesen, hibák és leállások nélkül kell működnie. Ehhez olyan rendszergazdára van szükség, aki kézben tartja és ellenőrzi a rendszert, megelőzi a problémákat, elhárítja a hibákat és, ha szükséges, lecseréli a meghibásodott alkatrészeket.

Kérje cégére szabott egyedi ajánlatunkat! Az állandó nyugalmat biztosító rendszergazda szolgáltatásokat kedvező feltételekkel veheti igénybe!

2. Hardver- és szoftverértékesítés

Ha szeretne új hardvert vagy szoftvert vásárolni, de hiányzik az ehhez szükséges szakismerete, vagy nem áll rendelkezésére elegendő információ, mi mindenek előtt megbízható tanácsokkal szolgálunk. Ezután a kiválasztott eszközöket beszerezzük, és üzembe helyezzük, a szoftvereket telepítjük, és a szükséges konfigurációs beállításokat elvégezzük.

Ha szakértő segítséget igényel egy-egy alkatrész vagy új gép beszerzéséhez, forduljon hozzánk bizalommal! Célkitűzéseit figyelembe véve segítünk a leggazdaságosabb megoldás kiválasztásában.

Kattintson ide vagy hívja kollégánkat telefonszámunkon! Az új hardver vagy szoftver hamarosan üzembe állhat Önnél!

3. Internetszolgáltatások

Ma már nem elegendő egy egyszerű domain regisztráció és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások beszerzése. Előfordulhat, hogy egyedi kiterjesztésű domaint szeretne, vagy speciális igényei vannak az email beállításaival kapcsolatban. Gyakran előfordul, hogy a tárhely szolgáltatáson túl szakmai segítségre is szüksége van.
Lépjen kapcsolatba velünk és segítünk!

Egyéb speciális szolgáltatásaink:

1. Adatbiztonsági vizsgálat

Vajon megfelelő-e az Önök adatmentési módszere? Van-e „rés a pajzson”? Előfordulhat-e adatvesztés?

Mindezt adatbiztonsági vizsgálattal könnyen ellenőrizhetjük. A vizsgálat nyomán segítséget nyújtunk az adatvédelem továbbfejlesztéséhez.

Bővebb információkért az adatbiztonsági témakörben – és biztonságos megoldásokért kattintson ide!

2. Hardver leltár és szoftvernyilvántartás elkészítése

E szolgáltatás keretében elkészítjük vállalkozása hardverleltárát és szoftvernyilvántartását. A leltár reális képet nyújt arról, hogy milyen tételek szerepelnek a tárgyi eszköz állományban. Mindez elsősorban az újabb informatikai fejlesztéseknél lehet fontos, amikor a nyilvántartásból megbízhatóan tájékozódhat a meglévő eszközök állapotáról és felszereltségükről.

További információkért kattintson ide!

3. Informatikai Biztonsági Szabályzat

Az IBSZ elkészítésével jelentős terhet veszünk le a válláról. Tapasztalataink alapján már pontosan tudjuk, hogy milyen elemeket kell tartalmaznia a szabályzatnak, milyen módon válhat legjobban a felhasználók segítségére.

Kérjen cégére szabott egyedi ajánlatot az Informatikai Szabályzattal kapcsolatban!

4. Rendszergazda konzultáció, garanciával

Ha kérdései, kételyei vannak informatikai kérdésekben, forduljon hozzánk bizalommal, és válassza ezt a konzultációs lehetőséget! Ennek során megnyugtatóan megválaszoljuk a sok fejtörést okozó informatikai kérdéseke. Ha elégedetlen szolgáltatásunkkal, visszafizetjük az árát!

További információért kattintson ide!

5. Informatikai audit

Az audit során átvilágítjuk informatikai rendszerét, feltárjuk annak gyenge pontjait, és javaslatot teszünk arra, hogy hogyan lehet biztonságosabb és stabilabb működést megvalósítani.

Az audit feltárja, hogy az egyes gépek lassúságát milyen tényezők okozzák, s arra is rávilágít, ha a mentési rendszere nem megfelelő.

Ha tisztán kíván látni: milyen állapotban vannak számítógépei, informatikai eszközei, és szeretné megelőzni a súlyosabb hibák előfordulását, akkor tájékozódjon bővebben a szolgáltatásunkról itt!