Cégismertető

Cégismertető

Céginformációk

Név:HUNET Számítástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely:1145 Budapest, Varsó u. 31
Alapítás ideje:1995. augusztus 9.
Adószám:12060245-2-42
EU-s közösségi adószám:HU12060245
Cégjegyzékszám:01-09-462043

A mi sztorink…

A kis- és közepes vállalkozások már 23 évvel ezelőtt, cégünk alapításakor is szükségét érezték annak, hogy számítástechnikai rendszerüket szakértők tartsák karban. Az adatmennyiség növekedésével az is mind fontosabbá vált, hogy a számítógépeken tárolt adatokat rendszeresen mentsék és védjék, és hogy kiküszöböljék a katasztrofális következményekkel járó rendszerhibákat.

Az első lépések

Kicsiben kezdtük, de annál lelkesebben. Mintegy két évtizede két jó barát, akik szabad idejükben mindketten számítógépeket „buheráltak”, sorra kapták a felkérést barátaiktól, ismerőseiktől: segítsenek egy-egy számítástechnikai probléma megoldásában vagy a különféle eszközök beszerzésében.

Az egyre bővülő igény hívta életre a kis céget, amelynek segítségével végre szervezett keretek között adhattunk segítséget a hozzánk fordulóknak. Így alakult meg 1993-ban betéti társaságként számítástechnikai tanácsadásra szakosodott vállalkozásunk.

A fejlődést partnereinknek köszönhetjük

Rövidesen egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a kisebb cégek is mind nyitottabbak az informatikai fejlesztésekre. Sorra vezetik be cégeikben az újabb és újabb, modernebbnél modernebb technológiákat, ugyanakkor ők maguk alig-alig értenek a számítógépekhez. Szeretnének ugyan többet termelni, jobb szolgáltatásokat nyújtani az ügyfeleiknek, és persze minél több profitot elérni, de megbízható informatikai rendszergazda nélkül e célok elérése egyre nehezebbnek bizonyult.

1995-ben már egyértelmű volt, hogy ezeknek a rendszergazdai igényeknek hosszú távon is meg tudunk felelni, ezért megalapítottuk új cégünket, a Hunet Kft.-t. A rákövetkező évben cégfelvásárlással bővítettünk, új irodába költöztünk és további alkalmazottakat vettünk fel. 1998-ban vásároltuk meg, majd 1999-ben újítottuk fel a jelenleg is használt irodaházunkat.

2000-ben elindítottuk saját internetszolgáltató üzletágukat. Négy évvel később felvásároltuk egy kisebb internetszolgáltató ügyfélkörét, és ezzel stabil piaci pozíciókhoz jutottunk.

Napjainkban a cég alkalmazottainak száma már tartósan meghaladja a 10 főt, és a Hunet Kft. a rendszergazda szolgáltatást nyújtó cégek között is elismert helyet foglal el.

Akik az Ön igényeire figyelnek:

Ismerje meg sok éves tapasztalattal rendelkező, vezető munkatársainkat!

Hirschler András, ügyvezető igazgató, Hunet Kft.
Hirschler András
ügyvezető igazgató

 

Széll Ferenc, kereskedelmi vezető, Hunet Kft.
Széll Ferenc
kereskedelmi vezető
Horváth László, informatikai vezető, Hunet Kft.
Horváth László
informatikai vezető

Lépjen velük kapcsolatba az Elérhetőségeink menüponton található címen!

Kérjen ajánlatot most, hogy informatikai rendszere folyamatosan üzemeljen, és ne szakítsa meg a profittermelő folyamatokat!